Den her tankegang vil gøre dig rig

Der er en grund til, at de fleste lottovindere bliver fattige igen, de har ikke den rigtige tankegang til at blive rige. 

Har man den rigtige tankegang i den måde man bruger (og tjener) penge på, har man en langt større chance for at blive rig. Dette er fordi man opfører sig på en måde der øger ens formue, i stedet for det modsatte.

Denne tankegang er meget enkel. Den handler grundlæggende om at købe aktiver, der tjener en penge. Disse aktiver kan være mange forskellige ting, f.eks. ejendom til udlejning, aktier, ETF’er, patenter, obligationer og mere.

Det du skal undgå er ting der løbende koster dig mange penge. Eksempler på ting der er dumme at købe er ens hus, biler, dyr og mere. Selvfølgelig skal alt ske med måde, som f.eks. at have en hund, hvilket jo ikke kommer til at gøre forskellen mellem at blive millionær og at forblive “normal”. Hvis man derimod vil have en Tesla, begynder problemet at blive større, og det bliver markant sværere at blive rig.

Hele den her tankegang er egentlig meget logisk, brug dine penge på at tjene penge, ikke på at tabe penge. 

Sådan gør de rige

Mange mennesker tænker ikke over, at de rige danskere iblandt os ikke tjener de fleste af deres penge på at arbejde, de tjener dem på at investere.

Hvis du allerede har 10.000.000 kroner på kontoen, kan nu tjene cirka. 700.000 kroner om året på investering. Tjener du i dette eksempel 1.000.000 om året på dit arbejde, begynder det at give mere og mere mening hvorfor de rige bliver rigere, og de fattige forbliver fattige. “Rige” er nemlig i stand til at bruge deres penge til at tjene penge, og ikke bare deres arbejdskraft.

Men virker det uoverskueligt at få mange penge til at arbejde for dig? Det behøves det ikke være. Hvis du starter med en investering på 30.000 kroner, og så lægger 3.000 kroner ekstra hver måned i investeringen, så har du efter 30 år 3.628.955 kroner. Venter du 10 år til, har du 7.636.097 kroner. Det handler altså om at være konsekvent over lang tid.

Sådan kommer du i gang

Hvis du vil i gang med passiv langsigtet investering har vi fundet platformen til dig. Nord.investments giver alle en gratis investeringsplan, som er skræddersyet til deres behov, risikoprofil og ønsker. Med dem kan du sikkert investere passiv over en lang årrække, og endda til en billig pris. Det eneste krav er, at du mindst skal investere 30.000 kroner til at starte med. Vi anbefaler også, at du ligger et fast beløb hver måned, for at få de bedste resultateter.

Du kan komme i gang her:

Investering på 30.000 + 3.000 pr. måned over 40 år, ender på 7.500.000

Den rigtige tankegang

At investere i aktier, huse, en virksomhed eller andet der tjener penge, er en del af den rigtige tankegang. Den anden del er, at man ikke skaffer sig en masse omkostninger. Skær ned på omkostninger til biler, kæledyr, hus og alt du kan. Det vil du ikke fortryde når du vil nyde dine senere år. På denne måde kan alle blive rige.

Gør dig selv den tjeneste at leve med den rigtige tankegang, og spar dig selv for en masse stress og bekymring om penge.

Gør dig selv rig.


Anbefalede artikler:

Abonnér
Meddel om
guest
0 Kommentarer
I linje feedback
Se alle kommentarer
0
Vi vil gerne høre dine tankerx
()
x