Guide: Billigste flykompensationsfirmaer i Danmark

Hvad er flykompensation?

Hvis dit fly har været forsinket i mere end 3 timer i, til eller fra Europa, så er det typisk muligt at få en kompensation. Dog er der visse undtagelse, f.eks. naturkatastrofer, strejer, uvejr, krig el. lign. Disse undtagelser kaldes “Udsædvanlige omstændigheder”.

Flykompensation strækker sig vidt i størrelser, men de går generelt fra 1.850 kr., og op til 4.500 kr. pr. passager.

Hvor kan man få hjælp til flykompensation?

Der er mange forskellige firmaer der specialiserer sig i flykompensation, men hos Dinfo.dk er vi specielt begejstrede for Flyhjælp, Dansk Rejsehjælp, Flyforsinkelse og Flypenge. Dette er fordi at de tilbyder de smarteste løsninger, med de mest professionelle mennesker bag.

Hvilken flykompensationsvirksomhed er billigst?

Vi har lavet en oversigt over omkostninger forbundet med flykompensation på de forskellige hjemmesider:

Omkostninger ved 4.500 kr. kompensation:

Flypenge har på deres hjemmeside en oversigt over hvad man får i kompensation, hvis de vinder en sag for en. Den er delt over i to, hvis de skal bruge en advokat, og hvis de ikke skal.

Flypenge 1670kr.
Dansk Rejsehjælp 1406kr.
Flyforsinkelse 1406kr.
Flyhjælp 1350kr.

Omkostninger ved 1.850 kr. kompensation:

Flypenge 671kr.
Dansk Rejsehjælp 578kr.
Flyforsinkelse 578kr.
Flyhjælp 555kr.

Vi kan ud fra dette konkludere Flypenge.dk er den dyreste kompensationsvirksomhed. Dansk Rejsehjælp er nummer to, og at Flyhjælp er den billigste i Danmark!

Har du allerede truffet dit valg? Gå til deres side her:

Der er stor forskel på de to priser, og derfor kan der være en stor risiko for at Flypenge tager en meget stor andel af ens berettigede kompensation. Typisk ligger deres salær på over 50%, hvis de de skal bruge advokat. Dette er sammenlignet med 30% hos Flyhjælp, og 25% + moms for Dansk Rejsehjælp.

Flyforsinkelse har t.o.m. 31. marts 2020 udbetalingsgaranti, hvis sagen kommer for retten. Her går du altså 65% af din kompensation, uanset resultat. Besøg dem her

Hvor mange sager vinder de hver især?

Alle flyforsinkelsesselskaber operer på nogenlunde samme vis. Dog har de forskellige “winrates”, som de kalder der – altså hvor mange sager de vinder. Hvis man sammenligner selskaberne på dette parameter, så vinder Flyforsinkelse, da de har en winrate på 99%

Se sammenligningen her:

Her kan du se at Flyforsinkelse har den største winrate.

Vores anbefaling

De fleste flykompensationsvirksomheder giver den samme service. Derfor er det prisen der skal være i fokus, og på dette parameter, vinder Flyhjælp klart.

Derfor anbefaler vi hos Dinfo.dk Flyhjælp. Besøg dem her:

flyhjælp

Vi modtager kommision fra partnere omtalt i artiklen.Anbefalede artikler:

Abonnér
Meddel om
guest
0 Kommentarer
I linje feedback
Se alle kommentarer
0
Vi vil gerne høre dine tanker - læg en kommentar!x
()
x