Guide: Billigste flykompensationsfirmaer i Danmark

I denne artikel vil du se hvilke flykompensationsvirksomheder der er billigst, så du kan spare flest mulig penge når du søger om kompensation fra flyselskaberne.

Indholdsfortegnelse
Hvad er flykompensation?
Hvilket flykompensationsvirksomhed er billigst?
Hvem vinder flest sager?
Vores klare anbefaling

Hvad er flykompensation?

Hvis dit fly har været forsinket i mere end 3 timer i, til eller fra Europa, så er det typisk muligt at få en kompensation. Dog er der visse undtagelse, f.eks. naturkatastrofer, strejker, uvejr, krig el. lign. Disse undtagelser kaldes “Usædvanlige omstændigheder”.

Flykompensation strækker sig vidt i størrelser, men de går generelt fra 1.850 kr., og op til 4.500 kr. pr. passager plus eventuel refusion af flybilletter.

Flyhjælp kan hjælpe dig med at få penge tilbage for billetter under coronakrisen. Besøg dem her

Hvor kan man få hjælp til flykompensation?

Der er mange forskellige firmaer der specialiserer sig i flykompensation, men vi har i denne artikel valgt at lægge fokus på Flyhjælp, Dansk Rejsehjælp, Flyforsinkelse og Flypenge, da de er de største aktører på markedet.

Deres priser er dog ikke ens, derfor er det vigtigt at undersøge hvilket flykompensationsselskab der er billigst.

Hvilken flykompensationsvirksomhed er billigst?

Når du får penge tilbage, så kræver flykompensationsvirksomheder et salær for deres service. Salæret er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, og derfor kan en sammenligning af dem være klogt.

Vi har herunder lavet en oversigt over omkostningerne forbundet med flykompensation på de forskellige hjemmesider:

Omkostninger ved 4.500 kr. i kompensation:

I det første eksempel går vi ud fra en flykompensation på 4.500 kroner. Denne kompensation skal der betales salær af, og heraf kommer sammenligningen nedenfor.

Det er ikke unormalt at modtage 4.500 kroner i flykompensation, hvis man enten har været mange med flyet eller hvis man har skulle flyve langt. Det bliver også medregnet hvor lang tid man har været forsinket.

Flypenge 1670kr.
Dansk Rejsehjælp 1406kr.
Flyforsinkelse 1406kr.
Flyhjælp 1350kr.

I denne sammenligning er flyhjælp de billigste, så hvis du regner med at få en kompensation i denne størrelsesorden, så skal du nok vælge deres flykompensationsløsning.

Omkostninger ved 1.850 kr. kompensation:

Flypenge 671kr.
Dansk Rejsehjælp 578kr.
Flyforsinkelse 578kr.
Flyhjælp 555kr.

Vi kan ud fra dette konkludere Flypenge.dk er den dyreste kompensationsvirksomhed. Dansk Rejsehjælp er nummer to, og at Flyhjælp er det billigste flykompensationsselskab i Danmark.

Så hvis du vil benytte dig af det billigste flykompensationsselskab i Danmark, så er Flyhjælp nok det rigtige valg for dig. Hvis de ikke er noget for dig, er der to andre billige selskaber Flyforsinkelse og Dansk Rejsehjælp som begge ligger lidt over Flyhjælp i prisleje.

Vi synes her på Dinfo.dk, at det er vigtigt at spare så mange penge som muligt når man søger om kompensation, da det ikke kan betale sig andet. Hvis du betaler for meget, så er det som om at smide penge direkte ud af vinduet, på trods af at det ikke er de helt store beløber der er tale om.

Har du allerede truffet dit valg? Gå til deres side her:

Der er stor forskel på de to priser, og derfor kan der være en stor risiko for at Flypenge tager en meget stor andel af ens berettigede kompensation. Typisk ligger deres salær på over 50%, hvis de de skal bruge advokat. Dette er sammenlignet med 30% hos Flyhjælp, og 25% + moms for Dansk Rejsehjælp.

Hvor mange sager vinder de hver især?

Alle flyforsinkelsesselskaber operer på nogenlunde samme vis. Dog har de forskellige “winrates”, som de kalder det – altså hvor mange sager de vinder. Hvis man sammenligner selskaberne på dette parameter, så vinder Flyforsinkelse, da de har en winrate på 99%

Se sammenligningen her:

Her kan du se at Flyforsinkelse har den største winrate, og derfor er de bedste til at vinde sagerne der bliver sendt til dem selv.

Vi kan af gode grunde ikke verificere tallene, og derfor bliver vi nødt til at stole på at de oplyste tal er sande. Brug derfor sund fornuft når du vælger dit flykompensationsselskab.

Vores anbefaling

De fleste flykompensationsvirksomheder giver den samme service. Derfor er det prisen der skal være i fokus, og på dette parameter, vinder Flyhjælp klart.

De er både billige og så vinder de også langt størstedelen af sager de tager på sig.

Derfor anbefaler vi hos Dinfo.dk Flyhjælp. Besøg dem her:

flyhjælp

Vi modtager kommision fra partnere omtalt i artiklen.


Anbefalede artikler:

Abonnér
Meddel om
guest
0 Kommentarer
I linje feedback
Se alle kommentarer
0
Vi vil gerne høre dine tankerx
()
x