Forventninger til Danske Banks resultat i 2019

Danske Banks resultat i 2019 er essentielt

Danske Banks resultat  i 2019 er et vigtigt nøgletal for investorerne i aktien hos den Danske gigantbank. Deres resultat kan vende et dårligt investeringsår, hvis virksomheden kommer ud med et resultat over forventning. Det er ingen hemmelighed at Danske Bank har haft et dårligt 2019, men markedskræfterne har allerede medregnet dette i deres prissætning for det forgangne år. Året startede i kurs 130 og sluttede omkring de 108. Dette har gjort Danske Banks resultat for året, til en vigtig målesten for bankens fortsatte evne til at tjene penge, på trods af stærk modgang.

Forventninger til Danske Banks resultat i 2019

Danske Bank mener selv at deres resultat for 2019 vil ligge på omkring 13-15 mia. kr. Det ligger også i linje med deres kvartalsrapporter for de første tre kvartaler i regnskabsåret. Her har de tjent 3,3 mia. kr. pr kvartal, så det ville passe fint på et resultat med 13,3 mia. kr. Det er dog lidt misvisende at Danske Bank i en selskabsmeddelelse i juli sagde at resultatet ville ligge på 13-15 mia. kr., da Banken godt vidste at det ville ende i den lave ende af intervallet. Her ville de kunne sige at de ramte plet med deres forudsigelse, for at se godt ud, imens de har sagt at deres forventninger var op imod 15 mia. kr.

Det er uden tvivl at resultatet vil påvirke Danske Banks aktie positivt eller negativt, Danske Bank har bare gjort det mere muligt at det vil påvirke positivt – indtil resultatet rent faktisk kommer ud.

Konklusion

Danske Bank har ret i at deres resultat i 2019 vil ligge på mellem 13-15 mia. kr. Dog kan investorer forvente at det kommer til at ligge i den lave ende. Det bliver spændende at se, om markedet vil se denne nyhed som positiv eller negativ, og om Danske Banks skæve skildring af deres forventninger giver pote eller ej for aktiekursen.

OBS: Vi søger partnere!

Vil du være med på Dinfo.dk holdet? Vi søger lige nu skribenter til at skrive artikler på hjemmesiden. Vi har planer om at ekspandere hjemmesiden meget i fremtiden, og derfor skal vi bruge mandskab til at lave indhold.

Vi tilbyder provisionsbaseret kompensation, fremtidig muligheder for ejerskab, meget fleksibelt arbejde samt en mulighed for at udvikle dine kompetencer markant. Opfylder du ikke kriterierne? Det går nok, bare du er frisk på at give det en chance!

Har vi fanget din interesse? Klik her


Anbefalede artikler:

Abonnér
Meddel om
guest
1 Kommentar
I linje feedback
Se alle kommentarer
1
0
Vi vil gerne høre dine tankerx
()
x