Sådan køber du Bitcoins sikkert

Det kan være en jungle at købe Bitcoins. I denne artikel vil jeg dog gøre det mere tydeligt for dig, hvor billigt og nemt Bitcoins rent faktisk kan købes.

Hvis du vil lære at købe Bitcoin, er du landet på den rigtige side. Jeg vil i denne artikel, lære dig alt du skal vide om at købe Bitcoins, så du ikke skal undersøge hundredevis af hjemmesider. Det har jeg nemlig taget mig af.

Første gang jeg købte Bitcoin var i december 2017, og det var mildest talt kompliceret. Jeg skulle bevæge mig ind på en hjemmeside, hvor jeg købte af andre privatpersoner baseret på tillid. Jeg blev heldigvis aldrig snydt, men det kunne jeg lige så godt være blevet.

Efter det havde lykkedes mig at købe Bitcoins for 3.000 kroner, ringede min bank og advarede mig om, hvor farligt det var at have Bitcoins, og at jeg kunne miste alle mine penge. Det vidste jeg egentlig godt, men jeg fik alligevel et chok.

I dag er Bitcoin-scenen en helt anden. Man kan trygt og sikkert købt Bitcoins hos flere forskellige investeringsplatforme, så sikkerheden er helt klart røget i vejret i de senere år. Derudover står det i dag meget klart, at Bitcoins nok aldrig mister hele deres værdi.

Sådan køber du Bitcoins sikkert

Den sikreste måde at købe Bitcoin i dag, er ved at benytte eToro. Det er nemt, billigt og sikkert.

  • Køb af krytovaluta (Bitcoin osv.)
  • Attraktiv kurtage
  • Ingen kurtage på aktier

Kryptovalutainvestering er ureguleret i de fleste EU-lande og Storbritannien. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare.

Hvis du klikker på ovenstående link til eToro, kan du hurtigt lave en profil, ved at skrive et brugernavn, E-mail og en adgangskode.

Når du har oprettet en konto på eToro, kan du overføre penge til din konto på platformen og derefter købe Bitcoins med få klik.

Hvis du ikke kan finde siden, hvor du køber Bitcoins, skal du blot klikke på “handelsmarkeder”, herefter vælger du “Krypto” oppe i toppen. Nu vil du se en side med alle de kryptovalutaer, som du kan købe hos eToro. Her er Bitcoin den øverste. Den bliver også kaldt for “BTC” på deres hjemmeside. Dette er bare et andet navn for Bitcoin.

På eToro koster det 0,75 % i spredning at købe Bitcoins. Det vil sige, at du betale en pris der er 0,75 % højere end hvad prisen på Bitcoins rent faktisk er. Dette er dog billigt i forhold til mange andre konkurrenter. Den mest populære og største konkurrent er Coinbase, som tager hele 1,49 % i gebyr ved hvert køb.

Bør man købe Bitcoins?

Om man bør købe Bitcoins er et rimelig omdiskuteret emne. Mange investorer holder sig fuldstændig fra Bitcoins, da de anser det for alt for risikabelt til deres risikoprofil.

Dog er der i nyere tid kommet en bølge af større investorer, som mener, at en mindre investering i Bitcoins ikke er en helt dårlig idé. En ny tommelfingerregel siger sågar, at ens portefølje bør have omkring 1-4 % kryptovaluta. Om dette er for meget eller for lidt kan jeg ikke sige. Personligt vil jeg mene, at det kommer an på din risikoprofil. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du vil være eksponeret overfor Bitcoins i din portefølje.

Virksomheden, Tesla, har for nyligt afsløret, at de har købt Bitcoins for 1,5 mia. USD, og at de i fremtiden vil tage imod Bitcoins for deres produkter. Dette har givet Bitcoins en større værdi og gør valutaen mere anerkendt som betalingsmiddel og investering.

Listen af kendte der har Bitcoins er lang. Blandt andet er Bill Gates, Messi, Kanye West og Snoop Dogg spekuleret til at have Bitcoins ud fra udtalelser de har lavet.

  • Køb af krytovaluta (Bitcoin osv.)
  • Attraktiv kurtage
  • Ingen kurtage på aktier

Kryptovalutainvestering er ureguleret i de fleste EU-lande og Storbritannien. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare.

Mine erfaringer

Personligt har jeg 7.300 kroner i kryptovaluta, herunder 4.100 kroner i Bitcoins, 2.500 i Ethereum og 700 kr. i Litecoin. Dette svarer til ca. 1-2 % af mit portefølje, så jeg følger tommelfingerreglen rimelig præcist. Dog var min købspris betydeligt mindre end hvad prisen på Bitcoin er i dag. Jeg købte mine Bitcoins til omkring 15.000 dollars pr. Bitcoin, hvor prisen i dag er på over 50.000 dollars pr. Bitcoin.

Min investering i kryptovaluta kigger jeg sjældent på, og det var kun i forbindelse med at jeg skulle skrive denne artikel, at jeg fandt min portefølje af kryptovaluter frem. Det er ikke noget jeg tænker på i min hverdag, men mere noget jeg kigger på en gang om året.

Disclaimer: Cryptovaluta er flygtige instrumenter, der kan svinge meget inden for en meget kort tidsramme og derfor ikke er passende for alle investorer. Bortset fra via CFD’er er handel med kryptoassets ureguleret og overvåges derfor ikke af nogen EU-lovgivningsmæssig ramme.


Kan du ikke få nok af udbytteaktier? Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu:


Anbefalede artikler:

Abonnér
Meddel om
guest
0 Kommentarer
I linje feedback
Se alle kommentarer
0
Vi vil gerne høre dine tankerx
()
x