Sådan køber du Bitcoin

Der er mange steder, du kan købe Bitcoin i Danmark. Der er nogle kriterier der er vigtige at kigge på, hvis du skal vælge det bedste sted.

Bitcoins er blevet populære i Danmark i de senere år. I slutningen af 2017 var prisen på Bitcoins på over 20.000 kr. Selvom dette er tilfældet har langt de fleste danskere aldrig ejet Bitcoin, selvom det kan være en profitabel investering.

1. Sådan køber du Bitcoin

Der er mange steder du kan købe Bitcoin, men på dinfo.dk er vi begejstrede for eToro.

eToro har meget af det man skal kigge efter når man leder efter en platform at handle Bitcoin på. De tager ikke kurtage for handel, har åbent 24/7, har nem indbetaling og udbetaling. Det bedste er dog at man selv ejer Bitcoinsne på platformen. På andre platforme ejer man faktisk ikke de Bitcoin man køber – det er noget møg.

Fordele ved eToro:

  • Ejerskab✔️
  • Stort udvalg af andre kryptovalutaer✔️
  • Mulighed for investering i aktier, ETF’er ✔️
  • Mulighed for copytrading✔️

Ulemper ved eToro:

  • 200$ minimum indbetaling❌

2. Bitcoin som investering

Bitcoins er en ustabil valuta, dette vil sige at prisen kan ændre sig meget, på kort tid. Derfor skal man være sikker på at man forstår risikoen når man investerer i Bitcoin. En generel regel siger at det man investerer i Bitcoin skal man være klar på at miste, dog er dette en overdrivelse. Bitcoins har eksisteret i næsten 11 år, og den har generelt kun steget med årene, dog været relativt stabil siden 2018.

Vi anbefaler at du skal undersøge risiciene for køb og investering af Bitcoins. Du skal ikke være bange for at miste alle dine penge, fordi det sker nok ikke.

3. Bitcoin som valuta

Hvis du køber Bitcoin for at købe noget med dem, skal du ikke være bange for prisvariationer, da det ikke er specielt relevant. Du skal bare være opmærksom på at der generelt er gebyr ved betaling med Bitcoin, og at det tit ikke kan betale sig, med mindre dem du køber af kun tager imod Bitcoin.

Du kan sagtes bruge Bitcoin som en valuta – det er lidt meningen 😉Anbefalede artikler:

Abonnér
Meddel om
guest
0 Kommentarer
I linje feedback
Se alle kommentarer
0
Vi vil gerne høre dine tanker - læg en kommentar!x
()
x