Tjen penge med copytrading

Hvad er Copytrading?

Copytrading er kort og godt investering på basis af andres porteføljer. Du investerer et beløb penge, som køber og sælger de samme aktier, som en anden person. Denne person har mere erfaring med aktier end andre, og derfor vil man som regel få et mere positivt afkast, end hvis man købte aktier selv. Platformen der tilbyder denne funktion er aktie- og kryptovaluta handels platformen eToro. De tilbyder også ETF, Indeksfonde, valutainvestering og investering i råvarer.

En stor fordel ved Copytrading, er at du følger en person som typisk har meget erfaring med aktier, og derved har de en større mulighed for at genere et positivt afkast på dine investeringer, end du kunne selv.

Kom i gang med Copytrading

Følg disse trin, for at komme i gang med at tjene penge med Copytrading:

1. Lav en bruger på eToro 👦

Start med at lave en bruger på eToro, det kan du gøre ved at klikke her:

Klik på knappen som åbner eToro, herefter skal du bare klikke på “Prøv det nu”. Udfyld dine oplysninger, og så er du i gang!

2. Fyld penge på din konto💸

Når du har oprettet en konto på eToro, skal du indsætte penge, som du vil bruge på Copytrading. Du skal minimum indsætte 200 Dollars for at komme i gang, vi anbefaler dog at indsætte mere, da du ville kunne diversificere din investering mere, end med mindre kapital.

For at fylde penge på din konto skal du klikke på “Deposit Funds”

Vælg herefter hvordan du vil lægge penge ind, vi anbefaler bare at bruge dit hævekort, da det er nemmest.

3. Vælg et portefølje at kopiere📈

Når du skal vælge et godt portefølje at kopiere, anbefaler vi at kigge på to ting: Afkast seneste 12 måneder, og antal andre kopiere. Afkast seneste 12 måneder, giver et godt indblik i personens evne til at forrente sin investering på markedet. Du skal vurdere dette mod de andre personer du kan kopiere. Antal kopiere viser hvor seriøs personen er i deres position. Nu flere nu bedre.

For at finde Copytraders, skal du klikke på “Copy people

Du kan også bare klikke her:

4. Vær tålmodig

Nu er du i gang! Det vigtigste når du investerer vha. Copytrading, er at være tålmodig, du tjener med større sandsynlighed penge, hvis du er tålmodig. Markedet vil altid på lang sigt bevæge sig en positiv retning, dog er det ikke altid garanteret på kort sigt. Derfor skal du have en længere tidshorisont, for at dette er relevant for dig.

Nyd Copytrading!Anbefalede artikler:

Abonnér
Meddel om
guest
0 Kommentarer
I linje feedback
Se alle kommentarer
0
Vi vil gerne høre dine tanker - læg en kommentar!x
()
x