Trygs udbytte i 2020

En unik udbytteaktie

Tryg gav d. 22 januar 2020 et ordinært udbytte på 1,7 kr. pr. aktie og et ekstraordinært udbytte på 1,65 kr. pr. aktie.

Trygs udbytte i 2020 er lidt unikt, fordi de giver udbytte hvert kvartal, som det eneste forsikringsselskab i Europa. Sidste år gang Tryg udbytte for i alt 6,75 kr., hvilket svarede til en payout-ratio på 115%. Dette er imponerende, da det viser at Tryg har styr på deres finanser, og at de vil undgå overflødig kapital i virksomheden.

Kom i gang med investering i dag

Nordnet er Danmarks førende investeringsplatform, og det er der en god grund til.
På Nordnet kan du billigt investere i aktier, og så indberetter de selvfølgelig alt til Skat for dig. Derudover kan du også oprette en månedsopsparing, som automatisk investerer dine penge i investeringsforeninger hver måned. Det er smart.

Tilmeld dig Nordnet i dag.

Trygs generelle udbyttepolitik

Tyrg har en politik om en payout-ratio på 60-90%. dog kommer denne politik i anden række om politikken om at forøge udbytte hvert år. Tryg udbetaler som nævnt deres udbytte kvartalsvis, og de skriver på deres hjemmeside, at det kvartalsvise udbytte gerne skal holdes konstant over hele året, mens det på årlig basis skal stige.

Af disse grunde er Tryg en fænomenal udbytteaktie!

Trygs udbytte i 2020

Tryg har allerede givet et ordinært udbytte på 1,7 kr. i 2020. Men da Tryg traditionelt giver 4 af det samme udbytte i træk, kan vi forvente at udbyttet stiger til næste gang de giver udbytte, da de har givet 1,7 kr. i udbytte 4 gange nu. Da de traditionelt forøger deres udbytte med 0,05 kr. efter dette, kan vi regne med at få 1,75 kr. i udbytte 3 gange i år. Dette svarer til at Tryg i 2020 kommer til at give 8,6 kr. i udbytte (3,35 kr. allerede giver). Dette svarer til et udbytte på 4,1% af aktieprisen. Dette er en klar forbedringer over sidste års 3,1% takket være det ekstraordinære udbytte.

Konflikter: Oliver Frost ejer aktier i Tryg.


Anbefalede artikler:

Abonnér
Meddel om
guest
0 Kommentarer
I linje feedback
Se alle kommentarer
0
Vi vil gerne høre dine tankerx
()
x