Ugens Aktie – Redwood Pharma

I uge 8 har vi hos Dinfo valgt Redwood Pharma som ugens aktie. Redwood Pharma har stort potentiale som medicinalvirksomhed, og vi har analysen til dig her!

Hvorfor Redwood Pharma?

Hos Dinfo har vi valgt Redwood Pharma som ugens aktie grundet deres muligvis lyse fremtid. I uge 7 fik de godkendt et patent i Kina, på deres Drug Delivery Platform, IntelliGel, og dette sendte aktien op med små 30 % inden den korrigerede fredag og endte i 18,90 SEK, efter at have nået nye ATH’er flere gange i løbet af ugen. Fredag udkom Redwood Pharmas årsrapport, og denne indeholdte ikke resultater fra fase 2 og dette kan have været med til at sende aktien ned.

IntelliGel

Intelligel er den Drug Delivery Platform som Redwood Pharma benytter sig af, og er det produkt de har modtaget patent på i Kina. Dette er en gel der automatisk kan dosere medicin og Redwood Pharma udnytter dette indenfor oftalmologi, altså øjenvidenskab. Deres pipeline består lige nu af RP101 der afventer resultater fra fase 2 studier.

RP101

RP101 er Redwood Pharms første medicin, og er en medicin imod Dry Eye Disease. Redwood Pharma har valgt at specialisere sig i kvinder i overgangsalderen, da dette er det største segment indenfor DED. Som tidligere nævnt afventer aktionærerne lige nu resultater fra det fase 2 studie, som har kørt det sidste halve år. Her forventes det at RP101 vil have egenskaber der gør det muligt for kvinder at bruge færre doser og mærke færre symptomer. Dette er blevet bevist da den medicinske substans i RP101 er blevet testet alene i USA, og bevist effektiv, og nu bliver den testet gennem Drug Delivery Platformen IntelliGel hvor den forventes at have samme effekt ved færre doseringer.

Fremtidige kurstriggere

  • Den vigtigste kurstrigger i fremtiden bliver resultaterne af fase 2 studiet. Disse kommer i løbet af Q1 2020. Flere analysebureauer, heriblandt Aktiespararna, vurderer en mulig kurs på over 50 SEK, altså en upside på over 250 %.
  • En anden vigtig kurstrigger bliver udlicenseringen af RP101. I det tilfælde at RP101 viser positive resultater, vil Redwood indgå et samarbejde med et Big Pharma, altså en større medicinalvirksomhed, der kan føre produktet videre. Martin Vidaeus, CEO, har som det ses ovenfor tidligere udmeldt at virksomheden allerede er i dialog med mulige kandidater.
  • En sidste vigtig hændelse der kan påvirke kursen er muligt opkøb fra Big Pharma. Dette har tidligere været oppe at vende og bliver især drøftet på sociale medier. Prisen på lignende selskaber der er blevet opkøbt er blevet købt til langt over markedsværdien, og et sådant tilfælde ville ikke være utænkeligt for Redwood.

Tidligere ugerAnbefalede artikler:

Abonnér
Meddel om
guest
0 Kommentarer
I linje feedback
Se alle kommentarer
0
Vi vil gerne høre dine tanker - læg en kommentar!x
()
x