Om os

Om Dinfo.dk

Dinfo.dk er din guide til udbytteaktier af alle former.

På Dinfo.dk bestræber vi os på, at skrive engagerende og oplysende artikler om udbytteaktier fra både Danmark og resten af verden.

Vi ønsker at give vores læsere en klar opfattelse af, hvilke udbytteaktier der findes, samt hvordan de sammenligner sig med hinanden. Videremere ønsker vi også at klargøre, hvordan man som begynder kommer i gang med investering i aktier med udbytte.

I 2019 blev Dinfo.dk stiftet med et håb om at hjælpe folk med investeringer generelt. Senere blev fokusset af siden skiftet til udbytte på baggrund af interesse fra både læsere og folkene bag Dinfo.dk.

Du kan kontakte os ved at sende en email til oliver@dinfo.dk eller ved at udfylde formularen på vores kontakt os-side.

Oliver Frost

Billede af Oliver Frost

Oliver Frost er ejer af Dinfo.dk, og han står for den daglige drift af Dinfo.dk sammen med Jonas Holm Jakobsen.

Oliver har en stor passion for udbytteaktier, da han ser disse som en solid og gunstig investeringsmulighed. Oliver har i mange år interesseret sig for investering, og hans ivrighed for at diskutere aktier mm. har udfoldet sig på Dinfo.dk

Jonas Holm Jakobsen

Jonas Jakobsen

Jonas er partner og skribent på Dinfo.dk. Til daglig bruger han meget tid på at motivere og inspirere unge til at investere, bl.a. gennem Unge Investorer. Blandt andet derfor er Jonas’ yndlingsartikel på Dinfo.dk “Sådan bliver du millionær på den nemme måde“, som beskriver en stor fordel ved at starte investeringseventyret som ung. Jonas har desuden stor interesse for de danske minibørser, hvilket han beskæftiger sig meget med gennem First North Aktier

Læs mere om Jonas’ historie her.