Aktie apps til mobilen

Når vi er på farten, er i skole, på arbejde eller andet, er det rart at kunne følge sine investeringer gennem en aktie app på mobilen. Læs med her, og se hvilke apps som passer til dig.

Der findes mange forskellige muligheder hvad angår aktie apps til at følge sine investeringer.

De mange forskellige apps har selvfølgelig mange forskellige funktioner, og derfor kan det være svært at finde den bedste aktie app. Læs med her og læs om mange forskellige apps som har relevans for investorer.

Køb og sælg aktier gennem apps

Din personlige handelsplatform har helt sikkert sin egen app. Som eksempel har DEGIRO, eToro, NORD.Investments, Plus500, Nordnet, SaxoInvestor og mange flere deres egen app, hvor du kan handle gennem.

Den app som i skrivende stund har de bedste anmeldelser på App Store, er NORD.Investments. Deres app har 4,7 stjerner ud af 5 mulige. Den app som har de dårligste anmeldelser blandt disse, er Saxoinvestor, som har 3,9 stjerner. Alle de andre apps har 4 stjerner eller derover.

DEGIRO’s aktie app – Anmeldelse

DEGIRO’s app-design er let forståeligt og delt op i fem forskellige faner: Marked, favoritter, portfolie, aktivitet og handel.

Ønsker man at købe en aktie kan man nemt finde den ved at søge, eller ved at kigge under handel –> aktier. Herfra kan du hurtigt købe en aktie ved at trykke på den letforståelige grønne købs-knap.

Overordnet har DEGIRO’s app stort fokus på nemhed, hvilket du også kan se på følgende billede.

App’en har 4,1 stjerner på App Store. Benytter du i forvejen DEGIRO som handelsplatform, vil vi klart anbefale at downloade app’en.

Aktie apps til analyse

Der findes ligeledes forskellige muligheder til aktie apps, hvor du kan lave teknisk analyse. De mest brugte hjemmesider til at lave teknisk analyse er TradingView og Investing.com. Disse to hjemmesider har også en app.

TradingView

Når der klikkes ind på TradingView appen ser det således ud:

TradingView app

Det første der popper op, er watchlisten, hvor TradingView allerede har valgt hvad der er på listen. Du kan dog selv vælge hvad du vil have på listen, så det passer til dig.

Der er også mulighed for at gå ind på featuren ”Chart”. Det er her, hvor man kan lave sine tekniske analyser og studere aktiekurverne. Du kan også finde kryptovalutaer, ETF’er, indeks, valutaer mm.. Denne feature hænger sammen med den næste, som er idéer. Her kan man få inspiration til sine tekniske analyser og se andres analyser og tanker.

Den sidste feature er et debatforum, hvor du kan chatte med andre investorer – både privat og offentligt.

Investing.com

Investing.com har flere forskellige features på deres app, og er den aktieapp jeg personligt benytter mest. Den giver dig mulighed for at følge mange forskellige investeringsmuligheder, såsom aktier, obligationer, indeks, kryptovalutaer, ETF’er, valutaer mm. Det er ikke alle kurser som er live, f.eks. er de danske aktiekurser forsinkede.

Udover kurser på forskellige investeringsmuligheder, hvor du ligeledes kan udvikle analyser som på deres hjemmesider, udgiver de nyheder og artikler. Disse artikler kan man aktivere notifikationer på, så du kan være opdateret med det samme. I kan se her, hvordan deres nyhedsside ser ud:

News Investing.com

Som billedet viser, har de også featuren ”Calenders” og ”Watchlist”. På deres kalender har de overblik over forskellige kommende begivenheder. Denne feature er super god og gør i mine øjne appen unik. På deres app har de indtil videre 5 forskellige kalendere:

  • Økonomisk kalender
  • Finanskalender (kommende regnskaber)
  • Udbyttekalender
  • IPO-kalender
  • Feriekalender (Aktiemarkedets feriekalender)

Featuren Watchlist er til at følge ens egne aktier. Der kan man samle alle ens aktier, hvilket er smart hvis man benytter flere forskellige handelsplatforme.

Find den rigtige investeringsplatform til dine behov.

Vi har udviklet en test, hvor du kan finde den perfekte investeringsplatform til netop dine behov. Prøv den her:

Alle handelsplatforme inkl. Nordnet, Saxo Bank, Nord.investments, DEGIRO og ETORO

Bedste aktie app – TradingView eller Investing.com?

Overordnet vil vi anbefale Investing.com, da de har flere features end TradingView. Hvis du alene søger en app til teknisk analyse, vil vi dog anbefale TradingView da deres app har flere features og bedre layout til dette.

Investing.com har dog både nyheder og en stor kalender, som gør at holdet bag Dinfo.dk bedre kan lide Investing.com sammenlignet med TradingView.

TradingView har 4,6 stjerner og Investing.com har 4,5 stjerner blandt anmeldelserne på App Store.

Apps til nyheder

Det er vigtigt at være opdateret på nyheder, og de store medier i Danmark såsom Finans, TV2 og Børsen har alle sammen apps. Disse apps er gode hvis du ønsker at være opdateret på både nationale og internationale nyheder.

Engang kunne man se aktiekurser på Børsens app, men denne feature fjernede de for kort tid siden. Derfor kan du nu kun se nyheder på deres app.

Alle de tre nævnte nyhedsapps tilbyder at udsende notifikationer.

Euroinvestor app

Mediet Euroinvestor har også en app. Appen ligner meget hjemmesiden, og hvis du allerede kender til deres hjemmeside, vil du nemt kunne finde rundt i appen. På Euroinvestors app er der muligheder for at undersøge markederne, se deres nyheder og følge din portefølje hvis du har en konto.

På Euroinvestors app har du også mulighed for at finde podcast, dvs. du f.eks. kan høre Millionærklubben. Er du fan af Millionærklubben kan appen være en god idé, da de f.eks. i dag udsendte en notifikation da de var live. Du kan også benytte deres valutaomregner og se deres finanskalender. Generelt kan du benytte de samme features som på deres hjemmeside.

Ny dansk aktie app – Stokki

Hos Dinfo.dk vil vi selvfølgelig støtte op om danske initiativer for udviklingen af den danske investeringskultur, heriblandt danske aktie apps. For kort tid siden, udgav Christian Mitteldorf en aktie app ved navn Stokki. Stokki kan benyttes til at følge sine porteføljer og watchlister, hvilket især er smart hvis du handler gennem forskellige platforme.

Personligt benytter jeg ikke Stokki, men jeg har downloadet appen et par gange for at følge Christians arbejde med appen. Christian ønsker at appen kan hjælpe de private investorer, og arbejder løbende på opdateringer. Appen er derfor stadig ny, og der vil i fremtiden forhåbentligt komme mange gode opdateringer. Download gerne appen og hjælp Christian med udviklingen af appen ved at give feedback. Du kan se på nedenstående billede, hvor du giver feedback:

Stokki feedback

Anbefalede artikler:

Abonnér
Meddel om
guest
0 Kommentarer
I linje feedback
Se alle kommentarer
0
Vi vil gerne høre dine tankerx
()
x