Bedste aktier under coronakrisen

Aktierne er blevet påvirket af coronavirussen, og det er på tide at kigge på mulighederne man har som investor. Derfor har vi i denne artikel, samlet et par gode bud til aktier, som er interessante i denne situation.

Oversigt over de bedste aktier under corona:

Hvis du er interesseret i flere artikler om coronavirussen, sender vi løbende mails til alle vores abonnementer på mail. Du kan tilmelde dig her (artiklen fortsættes nedenunder):

Find den rigtige investeringsplatform til dine behov.

Vi har udviklet en test, hvor du kan finde den perfekte investeringsplatform til netop dine behov. Prøv den her:

Alle handelsplatforme inkl. Nordnet, Saxo Bank, Nord.investments, DEGIRO og ETORO

Slack Technologies (WORK)

Slack leverer software der tillader medarbejdere at arbejde sammen som et alternativ til email. Derudover er Slack et meget godt alternativ til når folk arbejder mere hjemmefra, da kommunikationen jo selvfølgelig bliver mere digital.

Slacks kurs toppede i år i kurs 28,4 USD og 17 marts handles de til kun 20 USD.

Slack har store fremtidsudsigter som teknologivirksomhed, og de har mulighed for at overtage positionen i de store virksomheder som den interne kommunikationskanal.

Zoom Video Communications (ZM)

Zoom Video laver software, der tillader mennesker og virksomheder at arbejde remote via remote møder og konferenceopkald. Zoom tilbyder også webinars og mulighed for større møder som f.eks. generalforsamlinger.

Zoom har oplevet massiv vækst i deres brugerantal, og derfor kan dette godt gå hen og blevet en rigtig god langsigtet investering.

Zoom havde 5. marts et 52-ugers kursrekord på 125 USD, i dag er kursen på 112 USD.

De fleste af aktierne i denne oversigt er fra USA. Den billigste måde at købe aktier fra USA, er gennem DEGIRO, da de har de mindste vekslegebyr og kurtager på udenlandske aktier. Du kan læse vores anmeldelse af DEGIRO her.

DEGIRO er desuden vinder af Dansk Aktionærforenings “Broker of the year” to år i træk, læs anmeldelsen her. 

Læs anmeldelse

Degiro logo

Investering indebærer risko for tab

Apple (AAPL)

Apple har på grund af coronavirussen været nødt til at lukke deres produktion og butikker rundt om i verden. Men Apple er en af verdens mest solide selskaber, og de sælger noget som folk verden over ikke kan undvære: iPhones. Derfor kan der klart være en mulighed i Apples aktie langsigtet.

Apple oplevede 12 februar et 52-ugers højdepunkt i en kurs 327 USD. I dag er kursen på 254,9 USD. Dette kan godt være en god mulighed for et billigt opkøb i Apple.

Teladoc Health Inc (TDOC)

Teladoc, leverer som navnet hentyder til sundshedservices remote via “telemedicin.” Der er en groende trend inden for billigere løsninger på lægebesøg osv. og dette er en af løsningerne.

Teladoc kan som løsning være perfekt til håndteringen af coronavirussen. Videremere henvender de sig til en stigende trend om billigere løsninger inden for sundhedssektoren.

Teladocs aktie lukkede 10 marts i kurs 146 USD og i dag handles de til 118 USD.

Nokia Corp (NOK)

Verden over kæmper virksomheder om at være de første med 5G. Nokia er en af de førende virksomheder inden for 5G. De har samlet set aftaler på plads med mange af de verdens ledende telekommunikationsvirksomheder om deres 5G udstyr.

Nokia har mildest talt haft en svingende fortid, men virksomheder står stærkt i omskiftet fra 4G til 5G. Dog skal det understeges at denne investering ikke er for de risikoaverse.

Nokias aktie havde 12. februar et kurs på 4,07  Euro, og i dag er kursen på 2,32 Euro.

Sådan køber du udenlandske aktier billigst

Både Nordnet og Saxo Bank tager høje vekselgebyr på veksling af valuta. Derfor anbefaler vi DEGIRO til køb af udenlandske aktier. Deres vekselgebyr er på blot 0,1%, mod 0,25% og 0,5% hos Nordnet og Saxo Bank.

Derudover er DEGIRO vinder af Dansk Aktionærforenings “Broker of the year” to år i træk.

Vi har skrevet en dybdegående anmeldelse af DEGIRO her, som vi anbefaler du læser.

Vi anbefaler ikke aktierne nævnt i denne artikel, det er blot en informativ artikel.Anbefalede artikler:

Abonnér
Meddel om
guest
0 Kommentarer
I linje feedback
Se alle kommentarer
0
Vi vil gerne høre dine tanker - læg en kommentar!x
()
x