Spar penge med Eovendo – Sparetip til hverdagen

Vil du gerne opnå økonomisk uafhængighed, eller blot have flere penge til at investere? Hvis ja, så læs med her!

De fleste mennesker elsker tilbud, rabatkoder eller lignende. Ved at oprette dig gratis på Eovendo, vil du hele tiden have tilbud og rabatter lige ved hånden!

Hvorfor er sparetips vigtigt?

På Dinfo.dk skriver vi om økonomi og investering, så hvorfor kan du nu også læse om et sparetip? Det kan du fordi, at penge du sparer, og du i stedet for investerer, kan blive til rigtig mange penge i længden.

På nedenstående graf kan du se hvordan få penge sparet, kan blive til mange penge tjent. Blot 50 kroner om måneden, vil efter 40 år have en værdi på knap 140.000 kroner beregnet ud fra markedsafkastet på aktiemarkedet. Kan du i stedet spare 200 kroner om måneden, kan det få en værdi på helt op til 550.000 kroner.

Spar penge og tjen mere

For at sætte det i perspektiv, koster det i gennemsnit cirka 1.000 kroner om måneden at ryge cigaretter. Dermed kan et rygestop ende med at blive millioner af kroner værd, hvis pengene man sparer på cigaretter, i stedet for investeres i aktier.

Spar penge med Eovendo!

Eovendo er en gratis hjemmeside og app, som giver mulighed for cashback på en række forskellige hjemmesider. Årsagen til at Eovendo kan benyttes gratis, er fordi Eovendo og kunden deles om de penge, som virksomheden betaler for at blive henvist fra Eovendo.

Ved at benytte Eovendo, har du mulighed for at spare flere tusinde kroner på sigt. Personligt benytter jeg selv Eovendo, og har sparet omkring 3.000 kroner, hvilket også gør, at jeg 100% kan stå inde for produktet.

Her kan du få rabat med Eovendo

Der er mange forskellige steder, hvor du gennem Eovendo kan få rabat. Eovendo giver også mulighed for, at få en notifikation hver gang du går ind på en hjemmeside, hvor Eovendo tilbyder cashback. Du kan her se nogle eksempler på, hvor du kan benytte Eovendo:

HjemmesideCashback / rabat
Børsen 100 kroner
Dinero20 kroner
Oister120 kroner
Saxo Premium25 kroner
Måltidskasser fra Aarstiderne50 kroner
Duka220 kroner
One.com60 kroner
Podimo15 kroner
The Body Shop3% af dit køb
Australian Bodycare10% af dit køb
Motatos3% af dit køb
Asos1,5% af dit køb
CDON1% af dit køb
Monki4% af dit køb
Apopro2% af dit køb
ONLY2% af dit køb
Under Armour6% af dit køb
MuscleHouse5% af dit køb
Bøger hos Saxo1% af dit køb
Flixbus3% af dit køb
Adidas3% af dit køb
Happydays5% af dit køb
Bodystore.dk2% af dit køb
Momondo3% af dit køb
Sengetid3% af dit køb
Go Dream4% af dit køb
Nike1,5% af dit køb
Philips4% af dit køb
DFDS2% af dit køb
Disneyland Paris1% af dit køb
Nustay4% af dit køb
Slikworld6% af dit køb
Plænerobot3% af dit køb
Christian Bitz4% af dit køb
MyHeritage4% af dit køb
JBL3% af dit køb

Udover de nævnte i tabellen, er der mange flere tilbud at finde på Eovendo’s hjemmeside.

Ting du skal bemærke ved Eovendo

Der er forskellige betingelser på tilbuddene. Ved mange af tilbuddene får du f.eks. først din cashback efter en måneds tid, men dette kan du læse mere om under det enkelte tilbud.

Når dine penge udbetales (til bank eller paypal), tages der 2% i gebyrer. Du kan også vælge at få udbetalt penge gennem gavekort, hvor der ikke er gebyr. Eovendo har før haft kampagner, hvor der f.eks. ved 75 kroner opsparet, var mulighed for at omdanne det til et gavekort på 150 kroner til JYSK. Om disse kampagner kommer tilbage, ved jeg ikke.

Eovendo er en troværdig hjemmeside, og personligt har jeg ikke oplevet snyd eller lignende. Eovendo har også tusindvis af anmeldelser på Trustpilot, hvor de har fået 4/5 stjerner.

Del gerne dine erfaringer med Eovendo i kommentarfeltet eller i vores Facebookgruppe. Har du andre sparetips, vil vi også meget gerne høre dem.


Anbefalede artikler:

Abonnér
Meddel om
guest
0 Kommentarer
I linje feedback
Se alle kommentarer
0
Vi vil gerne høre dine tankerx
()
x